ΣΑΜΑΡΑ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Ο λόγος για την Σουλτάνα Σαμαρά, η οποία και ασχολείται με την αγιογραφία.  «Ο τόπος μας έχει πολλά πλεονεκτήματα, έχει πολλές δυνατότητες και οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε» λέει η ίδια και συνεχίζει: Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων βλέπω τη μεγάλη ευκαιρία της περιοχής μας να κάνει άλμα στο μέλλον, να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για όλους μας και κυρίως για να μπορέσει η νέα γενιά να δουλέψει σε ένα καλύτερο περιβάλλον».

Σουλτάνα Σαμαρά

 

Βιογραφικό

Η Σουλτάνα Σαμαρά είναι γεννημένη το 1978 και κατάγεται  από τη Σμίξη Γρεβενών. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Χελιδώνη  με καταγωγή από την Πολυθέα Ασπροποτάμου  και μητέρα 2 παιδιών.

Είναι απόφοιτη του Δημοσίου ΙΕΚ Αγιογραφίας, επάγγελμα το οποίο εξασκεί περιστασιακά, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που απαιτεί η μητρότητα.

Κατέρχεται πρώτη φορά υποψήφια  στις αυτοδιοίκητές εκλογές και δηλώνει έτοιμη να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά για το καλύτερο του τόπου της!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…