ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Καλτσούδα ανακοινώνει ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης», με υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Νέα και δημιουργική γυναίκα έρχεται να συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια. «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν ένα στοίχημα για μένα» λέει «καθώς πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε και πρέπει να συμβάλλουμε ενεργά ώστε να αλλάξει η πόλη μας, να αναβαθμιστούν τα χωριά μας και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας».

Γεωργία Καλτσούδα

Εκπαιδευτικός

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Γεωργία Καλτσούδα είναι γεννημένη το 1979. Κατάγεται από την Οξύνεια της Δημοτικής ενότητας Χασίων του δήμου Μετεώρων, όπου και ζει μόνιμα.

Μετά την αποφοίτησή της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας εισέρχεται με πανελλήνιες εξετάσεις στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού  του Πανεπιστημίου της Ρόδου, το οποίο ολοκληρώνει με επιτυχία αποκτώντας το πτυχίο της Νηπιαγωγού.

Αμέσως μετά ξεκινάει η επαγγελματικής της πορεία αρχικά παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα, και στη συνέχεια απασχολείται σε κατάστημα εστίασης στην Καλαμπάκα και στη συνέχεια για περίπου 5 χρόνια και σε εργοστάσιο αυτοκινήτων στη Γερμανία  στην Γερμανία. Από το 2021 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της πόλης μας.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…