ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης» υποδέχεται μια ακόμη  νέα και δυναμική γυναίκα. Ο λόγος για  την Χρυσαυγή  Παπαβασιλείου με καταγωγή από την Αύρα Καλαμπάκας. «Τα χωριά μας έχουν πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες τις οποίες  οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να τις αναδείξουμε»  δηλώνει ίδια και συνεχίζει… «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο να ηγείται μια κοινής προσπάθειας ,  μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να τον αναδείξουμε ως σημείο αναφοράς σε πολλά επίπεδα, να ανοίξουμε δρόμους για τις επόμενες γενιές».

Χρυσαυγή  Παπαβασιλείου 

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Χρυσαυγή Παπαβασιλείου είναι γεννημένη το 1985 και κατάγεται από την Αύρα  Καλαμπάκας. Είναι  παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κακκάβα  και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου  Πανεπιστημίου με κατεύθυνση στην Οικονομία. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Η αγάπη της για το χωριό της καθώς και η πεποίθησή ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να συμμετέχει ενεργά  στα κοινά , αναλαμβάνοντας ενεργή δράση αποτέλεσαν τον κινητήριο μοχλό που την ώθησαν να λάβει μέρος στις  αυτοδιοικήτικες εκλογές.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…