διακοπη-600x381

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

ΠΕΜΠΤΗ 26/10/2023

 

  • Από ώρα 08:00 – 11:00 στα χωριά: Παλαιομονάστηρο όχι το χωριό, αρχή του χωριού περιμετρικά του γηπέδου, Πύλη, Άγιο Βησσαρίων, Πόρτα Παναγιά, Άνω Μέση Κάτω Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι, Στουρναρέϊκα, Κοτρώνι, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, Πύρρα, Δροσοχώρι, Άγιος Προκόπιος, Καλόγηροι, Βροντερό, τα αρδευτικά, Φ/Β, χοιροστάσια, βουστάσια, θερμοκήπια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, των παραπάνω περιοχών. 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…