podilatikos (1)

Διακοπές τέλος και αγωνιστικό ξεκίνημα  για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων.

Με αγώνες ξεκίνησαν οι ποδηλάτες της πόλης μας, μετά από μια μικρή ανάπαυλα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Την περασμένη Κυριακή 28 Αυγούστου ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργάνωσε με επιτυχία αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο άλσος Μεζούρλο της Λάρισας. Οι νεαροί ποδηλάτες μας συμμετείχαν στους αγώνες με επιτυχία και παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν σε καλοκαιρινές διακοπές. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 10 ποδηλάτες από την αγωνιστική ομάδα και τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

Στην κατηγορία Μίνι: ο Χρήστος Ντίνας κατέκτησε την 4η θέση δείχνοντας ότι επέστρεψε από τις διακοπές έτοιμος για αγώνες. Ο Γιάννης Λούγγος ετοιμοπόλεμος και αυτός τερμάτισε 7ος .

Στην κατηγορία Παμπαίδων: είχαμε νίκη στον αγώνα με τον Αλέξανδρο Νικολό να ξεκινάει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σαιζόν γεμάτος όρεξη για μετάλλια. Ο Παναγιώτης Σιδέρης τερμάτισε 6ος κερδίζοντας μια θέση στις βραβεύσεις. Ο Άρης Κουτσιβέτας ήταν 7ος και ο Αλέξανδρος Σιδέρης 12ος .

 Στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (με κοινή κατάταξη):  Ο Δαμιανός Μάντζιος τερμάτισε 4ος πολύ κοντά στα μετάλλια και ακολούθησαν τις υπόλοιπες θέσεις μέχρι την 7η  οι αθλητές της ομάδας μας, με τον Ντίνο Ζιντζόβα 5ο τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου 6ο και την Εύα Ντάκου 7η.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στους αγώνες. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές βαδίζουν προ το τέλος τους και η ομάδα του Π.Σ. Τρικάλων ετοιμάζετε για την νέα σαιζόν της ποδηλατικής ακαδημίας που όπως κάθε χρόνο ξεκινάει από 1η Σεπτεμβρίου. Επίσης οι ποδηλάτες της αγωνιστικής ομάδας έχουν μπροστά τους τους υπόλοιπους αγώνες της σαιζόν, με βασικό στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στην κατηγορία παμπαίδων που φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία. 

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.   

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.  

 

   Μεγάλοι χορηγοί: 

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (Ποδηλατικό Κατάστημα Λάρισας)

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα)

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (Αγροτικά μηχανήματα & εργαλεία)  

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τεχνική Εταιρία)

 

   Μικροί χορηγοί:

PROMIST (Ασφάλειες)

ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας)

3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

LA FARM (Γαλακτοκομικά)

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Φαρμακείο) 

FAME Lab  (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

podilatikos (2)

podilatikos (3)

podilatikos (4)

 Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες. 

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας: 

Καράτζιος Γιώργος (6975752403) 

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). 

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.  

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:  

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/  

Email: [email protected]    

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh 

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα Ασθενείας – Χρήσιμες ερωτήσεις/απαντήσεις

Επίδομα ασθενείας δικαιούνται οι άμεσα ασφαλισμένοι που εργάζονται και οι οποίοι λόγω σωμα…