2 ds

Σε ήρεμο κλίμα διεξήχθη η αποψινή τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Δ. Πύλης, χωρίς τις ιδιαίτερες εντάσεις και τα σασπένς που είχαμε συνηθίσει σε έτερες συνεδριάσεις.

Όπως πάντα, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκρυβε και πάλι η διαδικασία των ερωταπαντήσεων, με την αξιωματική Αντιπολίτευση να «θέτει ερωτήσεις» και την συμπολίτευση να δίνει τις «απαντήσεις…»

Η «ασφυξία» από έλλειψη χώρου σε πολλά Κοιμητήρια του Δήμου, οι φήμες για «Χ» του Κουρέτα στην κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πύλη, αλλά και το «φάουλ» της Αντιπολίτευσης για την πρόταση που αφορούσε στην «φιλοξενία της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού», ύστερα από την καταστροφή του «σπιτιού» της στο Στεφανοβίκειο από την Daniel», καθώς ήτο φανερό πως ως πρόταση, με εισηγητή τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Θ. Χήρα, αυτή αποτέλεσε προχειροδουλειά, καθώς δεν υπήρξε προσπάθεια για ακριβή ενημέρωση για το τι;;; ψάχνει να βρει τελικά η ηγεσία της αεροπορίας Στρατού, αλλά ούτε για μια ακόμη φορά η Αντιπολίτευση, δεν ήρθε με καθαρή δική της πρόταση, υποδεικνύοντας έναν χώρο, που θα μπορούσε να λάβει σάρκα και οστά η ουτοπική της πρόταση, τακτική στην οποία μας έχει συνηθίσει από την προηγούμενη ακόμη θητεία της.

Περισσότερα με την διαδικασία των ερωταπαντήσεων, στο βίντεο που ακολουθεί…

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…