pelargos (1)

Έναν ιδιαίτερο πελάτη είχε την τιμή & ευχαρίστηση να υποδεχθεί και εξυπηρετήσει σήμερα το πρωί η ταβέρνα «Το Χωριό» στους Γόμφους, στο υπαίθριο πανέμορφο, καταπράσινο περιβάλλον του, που δεν ήταν άλλος από τον Bill, τον ζημιάρη πελαργό, που κατά διαστήματα βυθίζει στο σκοτάδι το μισό χωριό των Γόμφων, με τις αδέξιες κατασκευαστικές εργασίες στην θερινή του κατοικία, η οποία φιλοξενείται, πού αλλού; σε κολώνες της ΔΕΗ στο κέντρο της Κοινότητας.

Αν και πρωί ο Bill, δεν παρήγγειλε καφεδάκι, καθώς δεν βρίσκεται στις άμεσες προτιμήσεις του, αλλά έψαχνε για να τσιμπήσει κάτι της αρεσκείας του για πρωϊνό, με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να βρίσκει τελικά τη λύση μέσα από το ατέρμονο μενού του, όπως ψαράκι φρέσκο, το οποίο έκανε μια μπουκιά!!!

Μπράβο στον Bill, για το υπέροχο θέαμα που μας πρόσφερε με την πρωινή του βολτίτσα, μπράβο & στον Τζέηκ για το νόστιμο πρωινό που του πρόσφερε!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…