-1103-960x540

Λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας “Μαρία” στο Κατάκολο Ηλείας, η Αντζελίνα Τζολί, η οποία υποδύεται τη μεγάλη σοπράνο Μαρία Κάλλας, έκανε μία δήλωση για τον σπουδαίο αυτόν ρόλο.

 Κατόπιν δική της επιθυμίας, η δήλωσή της στάλθηκε σε τρία ενημερωτικά portal της Ελλάδας, εκ των οποίων και στο iliaenimerosi.gr, το τοπικό της Ηλείας όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας από την περασμένη Κυριακή (15/10).

Στη δήλωση της, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “είναι τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία Κάλλας”.

Ειδικότερα στο e-mail που απέστειλε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μέσω της εταιρείας Fremantle (Λονδίνο) που συνεργάζεται με την ελληνική Heretic για τα γυρίσματα του “Maria” στην Ελλάδα, αναφέρει τα εξής:

“Είναι τιμή μου να υποδύομαι τη Μαρία (Κάλλας). Το να κάνεις γυρίσματα στην Ελλάδα με ελληνικό καστ και συνεργείο, να δουλεύεις μαζί τους προκειμένου να αφηγηθείς την ιστορία της και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις στοιχεία από το πνεύμα και την κληρονομιά της πατρίδας της, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα”.

To “Maria” είναι μια παραγωγή της The Apartment (μέλος της Fremantle Company), της Fabula και της Komplizen Film. Στην Ελλάδα η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Heretic με Έλληνα παραγωγό τον Γιώργο Καρναβά.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία “Maria” (“Μαρία”) αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται ξανά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε διάστημα 8 εβδομάδων και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Ελλάδα (Ηλεία), η παραγωγή θα μεταφερθεί στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Πηγή:enimerotiko.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Δυο φορές ντροπή…

Γράφει ο Χρήστος Γκίμτσας Ελεγαν πως ήταν ένα ζωηρό παιδί από γεννησιμιού του , ο Στράτος.…