1

 

Ενημερωτική συνάντηση με τις /τους Διευθύντριες/ντές και Προϊσταμένες/νους των Δημοτικών Σχολείων πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 η Δ.Π.Ε. Τρικάλων στο Μουσείο Τσιτσάνη από τις 12:00  έως 14:00.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης εστίασε στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς της. Συζητήθηκε ο προγραμματισμός για τους Εσωτερικούς Κανονισμούς, τα προγράμματα των σχολικών μονάδων, θέματα αδειών, myschool, Ιστοσελίδες στων σχολικών μονάδων κ.α.

Απαντήθηκαν ερωτήσεις και λύθηκαν απορίες στους παριστάμενους Διευθυντές/ντριες για θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων τους.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Μιχάλης Λάππας και ενημέρωσε για τη συνεργασία που θα υπάρξει μεταξύ της Α/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Τρικάλων και της Κινητής Μονάδας Ψυχιατρικής (Συνειρμός), ώστε να παρέχουν υποστήριξη σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς των σχολικών μονάδων.

Την ημερίδα χαιρέτισαν οι σύμβουλοι Εκπαίδευσης, κ. Βασίλειος Κωτούλας (ΠΕ70), κ. Βασίλειος Νάστος (ΠΕ70), κ. Ιωάννης Ζορμπάς (ΠΕ70), και η κα Δήμητρα Παπανδρέου (ΠΕ70 ΕΑΕ).

2

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…