default

Όλα έτοιμα στην ταβέρνα  «Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους, με τους ιδιοκτήτες του Τόλη & Γιώργο Πέτρου, να βάζουν τις τελευταίες πινελιές, για ολική επαναφορά στην χαλάρωση & την απόλαυση!!!

Έχοντας δείξει δείγματα καλή γραφής, ήδη από το λίγο χρονικό διάστημα που πρόλαβε να λειτουργήσει προ κορονοϊού εποχή, το «Δεντρόσπτιτο» έρχεται τώρα ακόμα πιο οργανωμένο αλλά & ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, αυτό το Καλοκαίρι να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην γευσιγνωσία της περιοχής, με μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό & εκλεπτισμένες γεύσεις, που δεν θα θα αφήσουν ασυγκίνητο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και προπαντός σεβασμό σ΄αυτό που λέμε «καλό φαγητό», με τιμές που δεν θα σας αγχώσουν, το «Δεντρόσπιτο», έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του και περιμένει να σας υποδεχθεί και ικανοποιήσει κάθε σας γαστρονομική απαίτηση.

*Ο χώρος διατίθεται και για οικογενειακές εκδηλώσεις…γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια κλπ.(Υπάρχει & σκεπασμένος χώρος, ενώ στον χώρο λειτουργεί και παιδότοπος).

Τηλ. επικοινωνίας: 2434 0 51332.

default
default

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…