Liakaras

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Φαρκαδόνας

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Φαρκαδόνας Τρικάλων, με τον συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” του Μιχάλη Μπαγιώτη

Κάθε πολίτης οφείλει και πρέπει να είναι ενεργός σε κάθε τομέα, πόσο μάλλον στην τοπική αυτοιδιοίκηση που συνδέεται με την προσφορά στην περιοχή που ζει και κατοικεί. Ίσως παλιότερα η σκέψη της ενασχόλησης με τα κοινά να υπήρξε αδιάφορη για μένα. Αρκετό διάστημα τώρα και με την παρότρυνση δικών μου ανθρώπων, αλλά και την πρόσκληση – πρόταση, από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλη Μπαγιώτη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αποφάσισα συνειδητά να συμπορευτώ με το Μιχάλη Μπαγιώτη και τον συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα», καθώς θεωρώ ότι αποτελεί έναν ικανό άνθρωπο που έχει την διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας. Αποτελεί ένα άτομο με γνώση για την περιοχή, τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα.

Έναν άνθρωπο με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, που οραματίζεται έναν Δήμο Φαρκαδόνας που θα πατά σε στερεές βάσεις και θα βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Είμαι βέβαιος ότι η κάθοδός μου στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Φαρκαδόνας θα μου προσφέρει την ευκαιρία και ταυτόχρονα την δυνατότητα να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αποτελεσματικά προς όφελος του Δήμου Φαρκαδόνας και του συνόλου των πολιτών του.

Πάντα θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ ότι η κάθοδος των νέων ανθρώπων στα κοινά μπορεί να προσφέρει όραμα, προοπτική, πνοή και αλλά αλλαγή τρόπου σκέψης από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα ή συναντούσαμε κατά το παρελθόν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ταυτόχρονα κι εγώ, μπορούμε να διαδραματίσουμε ένα ενεργό ρόλο στο Δήμο Φαρκαδόνας και στην περιοχή μας, που θα έχει άκρως θετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Δηλώνω βέβαιος ότι η παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας, Μιχάλη Μπαγιώτη, διαθέτει όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία και μπορεί να συμβάλει στην πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας.

Ζητώ από όλους τους συνδημότες μου σε όλα τα χωριά του Δήμου να με στηρίξετε έμπρακτα σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Όπως εξάλλου καλώ όλους σας να στηρίξετε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο, ανεξαρτήτου συνδυασμού που έχουν όρεξη για δουλειά και διακρίνονται για την έντονη διάθεση να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους τόσο του συνδυασμού που πλέον αποτελώ κομμάτι του, όπως και τους συνυποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών καλό και δίκαιο αγώνα. Έναν αγώνα ουσιαστικό και δίκαιο απ’ όλες τις πλευρές με πολιτικό πολιτισμό, ήθος, ηθική και αξία.

Θοδωρής Λακιάρας»

Σύντομο βιογραφικό

Ο Θεόδωρος  Λακιάρας γεννήθηκε το 1974 στην Κρήνη Τρικάλων, είναι Δημοτικός Υπάλληλος, προπτυχιακός Φοιτητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, φωτορεπόρτερ και  ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Δήμου Φαρκαδόνας https://krinilive.gr

Είναι Ιδρυτής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης Τρικάλων, ενώ υπήρξε ο διοργανωτής και  πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας και πολιτισμού Φαρκαδόνας που διεξήχθη στη Φαρκαδόνα τον Δεκέμβριο του 2015.

Έχει συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια με θέματα που σχετίζονται με την παράδοση και τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την αγροτική ανάπτυξη.

Έχει μακροχρόνια  προσφορά στα τοπικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας ως εθελοντής σε Συλλόγους, Ενώσεις και Σωματεία

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…