KOINI-ISIXIA-AFTODIOIKISI

Η αλλαγή ώρας την Κυριακή 27 Μαρτίου που έφερε την θερινή ώρα και οι δείκτες του ρολογιού μας, φέρνουν και μια ακόμα αλλαγή.

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 και έως τις 30 Σεπτεμβρίου και διαμορφώνονται από τις 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.

Πρόκειται για τις νέες ώρες κοινής ησυχίας, για τη θερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο που ξεκίνησε την 1η Απριλίου είναι από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.

Οι παραβάτες θα διώκονται

Όπως αναφέρεται, οι παραβάτες των διατάξεων θα διώκονται σε βαθμό πταίσματος.
Κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος κοινής ησυχίας απαγορεύονται εργασίες και δραστηριότητες που δημιουργούν θόρυβο, μουσικά όργανα ή συσκευές σε υψηλή ένταση, οποιαδήποτε εκδήλωση που διαταράσσει την κοινή ησυχία, φωνές, θορυβώδεις συζητήσεις, διαπληκτισμοί, τόσο σε κατοικίες όσο και σε δημόσιους χώρους και μέσα μεταφοράς που διαταράσσουν την ησυχία, χρήση σειρήνων ή άλλων συστημάτων ασφαλείας για δοκιμαστική λειτουργία, χωρίς να υπάρχει λόγος.
Πηγή:aftodioikisi.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…