agrotiki

Ένα πολύ σημαντικό έργο για αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμους Τρικκαίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς. Πρόκειται για την «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Τρικκαίων, με προϋπολογισμό 4.593.800€ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο κ. Σακκάς υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Χατζηγάκης Τεχνική» ΑΕ κ. Γ. Χατζηγάκη. 

Το έργο, ιδιαίτερα μετά την καταστροφική πλημμύρα του Σεπτεμβρίου 2023, αποκτά σημασία για τους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα στον Δήμο Τρικκαίων, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβασή τους σε χωράφια και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, με αυτήν τη μεγάλη εργολαβία, θα γίνουν παρεμβάσεις σε Μεγαλοχώρι, Πατουλιά, Χρυσαυγή, Γλίνος, Πλάτανο, Αγίους Αποστόλους, Ριζαριό, Περδικοράχη, Πύργο, Καρυές, Πυργετό, Φλαμούλι, Γενέσι, Πρίνος, Ξυλοπάροικο, Δενδροχώρι, Διαλεκτό, Μεγάρχη, Κεφαλόβρυσο, Μεγ. Κεφαλόβρυσο. 

Με άλλη εργολαβία που υπέγραψε ο κ. Σακκάς τον περασμένο Ιούλιο και προϋπολογισμό 800.000 €, (εταιρεία «Μάντζιος Παναγιώτης») προωθείται το έργο «Ασφαλτοστρώσεις Α και Β τομέα 2022-2023». Πρόκειται για εργασίες σε άλλες περιοχές του Δήμου Τρικκαίων, επίσης για πρόσβαση σε χωράφια και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…