cherleading (1)

Άκρως επιτυχημένο στέφθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος cheerleading στα Τρίκαλα που διοργάνωσαν   η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων «Εύαθλοι».  Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε στα Τρίκαλα από όλη την Ελλάδα το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να παρευρεθεί σ’αυτή την αξιέπαινη ομολογουμένως  διοργάνωση! Συγκεκριμένα πάνω από 300 αθλητές έλαβαν μέρος στις 23 Μαρτίου  στο cheer challenge του Κυπέλλου , δηλαδή  όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες στο Κύπελλο Ελλάδος διδάχθηκαν τις χορογραφίες πάνω στις οποίες διαγωνίστηκαν την Κυριακή. Το Σάββατο το βράδυ στην Ασκληπιού έγινε  παρέλαση  όλων των αθλητών η οποία κατέληξε σε ένα ξέφρενο πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης! Από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν να διεξάγονται οι αγώνες με τεράστια επιτυχία! Το απόγευμα έπεσε η αυλαία των αγώνων με τις απονομές των αθλητών.

Η  Ομοσπονδία βράβευσε τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων κ. Χρηστό Μιχαλάκη , τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου , τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Άκη Αναστασίου , τον Πρόεδρο του ΑΣΤ Ευαθλοι κ. Σταύρο Σούλιο και την Αντιπρόεδρο  κ. Γιούλια Πεταράκη  για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση καθώς και τους αθλητές των Ευάθλων Βενέτη ΕυαγγελίαΦίλιππο Θεοχάρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην κατηγορία Senior Hip Hop στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών CHEERLEADING που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο  Δεκέμβριο στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι Ευαθλοι  μοίρασαν  δώρα (έντυπο υλικό με αναφορά στην πόλη μας και ντόπιο κρασί)  στους εκπροσώπους των Συλλόγων που συμμετείχαν ενώ εκθείασαν την τη τεράστια προσφορά του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading κ. Μιχάλη Φουντεδάκη.  

Στις απονομές παρευρέθησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας  , Ο Πρόεδρος της e-trikala κ. Γιάννης Κωτούλας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας και η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Έφη Λεβέντη .

Ο Α.Σ.Τ Εύαθλοι που ήταν και συνδιοργανωτής του αγώνα εκπροσώπησε επάξια την πόλη των Τρικάλων (πρώτος σε συμμετοχές αθλητών 81 άτομα) και έφερε πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Οι κυριότερες είναι τα εξής :

  • Βενέτη Ευαγγελία- Φίλιππος Θεοχάρης Κυπελλούχοι Ελλάδος στην κατηγορία double cheer hip hop senior
  • Ζιανού Βασιλική- Τσιβίκης Αλέξανδρος Κυπελλούχοι Ελλάδος στην κατηγορία double cheer hip hop junior

* Αξίζει να σημειωθεί πως τα δυο παραπάνω ντουέτα προκρίθηκαν για το πανευρωπαϊκό της Ρωσίας !!

  • Τριάντη Γεωργία- Σαββουλίδης Βαγγέλης 3η θέση στην κατηγορία double cheer hip hop senior
  • Μπρουζούκη Ζένια- Ντόμα Χριστιάνα 3η θέση στην κατηγορία double cheer hip hop junior
  • Πέτρου Κωνσταντίνα- Γιαννούλη Αγγελική 2η θέση στην κατηγορία double freestyle pom
  • Πατσιαντζή Χρυσα- Ευαγγελάκου Λυδία 3η θέση στην κατηγορία double freestyle pom
  • Pink Euathloi 3η θέση στην κατηγορία freestyle pom junior a
  • IDC crew 3η θέση στην κατηγορία cheer hip hop senior
  • Shadow queens 3η θέση στην κατηγορία cheer jazz junior b

Πολλά συγχαριτήρια αξίζουν οι προπονήτριες των ομάδων Γιούλια Πεταράκη, Μάγδα Μπέττα, Άντζελα Πηλίγκου, Ευαγγελία Βενέτη , Μπαρμπαρίτα Αλοκρίου, Αναστασία Ροσβόγλου,  Ιωάννα Γουβάλα ,Στέλλα Ποταμιανάκη.

   «Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους για την παρουσία τους στην πόλη μας, καθώς μας έδωσαν την ευκαιρία η τοπική κοινωνία να γνωρίσει το άθλημα του cheerleading και συνέβαλλαν στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, χαιρόμαστε που φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, που μας ανέθεσε την διοργάνωση. Ελπίζουμε να μας δοθεί ξανά στο μέλλον η ευκαιρία και η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε αντίστοιχη ή και μεγαλύτερου επιπέδου διοργάνωση», ανέφερε ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΑΣ Εύαθλοι Τρικάλων, Σούλιος Σταύρος.

Από την μεριά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Εύαθλοι για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και για την φιλοξενία στην πόλη των Τρικάλων. Η Ελληνική Ομοσπονδία με το θεσμό του Κυπέλλου στηρίζει και συμβάλλει στην σωστή εξέλιξη του αθλήματος σε πόλεις της Ελλάδας με σκοπό η κάθε τοπική κοινωνία να γνωρίσει την οικογένεια του cheer και να ενταχθεί σε αυτή».

Τη διοργάνωση στήριξαν σημαντικά οι  Ακαδημία Χορού Tρικάλων-TDA (Γιούλια Πεταράκη) , JACOBS espresso, HERBALIFE(Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions (Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου, παιδικές κατασκηνώσεις Mounten Camp , Κάβα Τσίνας ,  ΔΙΕΚ Τρικάλων.

cherleading (2)

cherleading (3)

cherleading (4)

cherleading (5)

cherleading (6)

cherleading (7)

cherleading (8)

cherleading (9)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…