Thanasis Atalanta

Ιδιαίτερη τιμή μας διακατέχει πάντα όταν ένα <<δικο>> μας παιδι αγωνίζεται με το εθνόσημο και φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα συνεχίσει να γίνεται για πολλά χρόνια ακόμα αφού ο Θανάσης Παπαδάκος(εκ Γόμφων ορμώμενος), εξελίσσεται σε αναντικατάστατο μέλος τον μικρών εθνικών ομάδων.

Ο Θανάσης κλήθηκε και πάλι στις προπονήσεις και τα φιλικά με τα γαλανόλευκα , που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από 28 εως 30 Ιανουαρίου . Εδώ και 3 χρόνια ζει και εκπαιδεύεται στο Μπέργκαμο , προπονείται σε υψηλό επίπεδο με την τοπική ομάδα της Αταλάντα η οποία κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων ακαδημιών στην Ιταλία αλλα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δυστυχώς εξαιτίας του πολύ αυστηρού νόμου σχετικά με την έκδοση δελτίου μετα το 16ο έτος της ηλικίας του , δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα Ιταλίας (Κ16) και τυπικά ανήκει ακόμα στο δυναμικό της Δήμητρας/Απόλλων.

Φυσικά και η Αταλάντα έχει τον πρώτο λόγο για να εντάξει τον Παπαδάκο στο δυναμικό της , αλλά δε θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ ασφαλής αφού το αστείρευτο ταλέντο του και ποδοσφαιρική του εξέλιξη στη Ιταλία αλλα και στην Εθνική άρχισαν ήδη να προσελκύουν το ενδιαφέρον κι αλλων μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων που βλέπουν στα πόδια και το μυαλό του ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να εξλιχθεί σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή .

Τον Θανάση ποδοσφαιρικά τον διακρίνει η άρτια τεχνική του κατάρτιση το φοβερό του αριστερό πόδι η ντρίπλα του η διορατικότητα στο παιχνίδι και οι τρομερές κάθετες και η δυνατότητα να κάνει το απρόβλεπτο, ώστε να αποδιοργανώσει ακόμα και τις καλύτερα δομημένες άμυνες αλλά και τη δυνατότητα να τελειώσει τις φάσεις μόνος του.

Φυσικά υπάρχουν και αδυναμίες αλλά η πολύ όρεξη για δουλειά που υπάρχει θα τις ελαχιστοποιήσει. Σαν παιδί είναι ιδιαίτερα ταπεινό και πρόσχαρο κάτι που τον κάνει γρήγορα αγαπητό σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
Όλη η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων του εύχεται τα καλύτερα και κάθε επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές του διαδρομές .

pap 2

pap 3

Papadakos

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…