Tsiavaliareia 2020 arxiki

Σεμνά και ταπεινά πραγματοποιήθηκαν φέτος οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Βασίλη Τσιαβαλιάρη από την Κοινότητα Πιαλείας και τον Δήμο Πύλης και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αρχικά & στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου, ετελέσθη ο όρθρος & η Θεία Λειτουργία, ενώ με το πέρας αυτής στις 11:οοπμ & στον χώρο του μνημείου του ήρωα Βασίλη Τσιαβαλιάρη, υπό του π. Φώτιου Κωτούλα ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση και κατόπιν κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της ΤΚ Πιαλείας Κ. Πατσιούρα, τον πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Πύλης κ. Χρ. Νάκο, τον δημ. σύμβουλο κ. Θ. Ζάχο & εκπροσώπους τον πολιτιστικών φορέων της Κοινότητας, για να κλείσει ή όλη εκδήλωση με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης & τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντ/ρχος Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Σ. Αγγέλης, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντ/σης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας & ο δημ. σύμβουλος Βαγγ. Θέος.

(φωτό για το PyliNews.gr:Sa-Kal)

Tsiavaliareia 2020 (9)

Tsiavaliareia 2020 (8)

Tsiavaliareia 2020 (10)

Tsiavaliareia 2020 (1)

Tsiavaliareia 2020 (3)

Tsiavaliareia 2020 (4)

Tsiavaliareia 2020 (5)

Tsiavaliareia 2020 (6)

Tsiavaliareia 2020 (7)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…