diariktis-copy

Για άλλη μια φορά, οι Γόμφοι «θύμα» αδίστακτων διαρρηκτών.

 «Χτύπησαν» ξανά χθες βράδυ δύο οικίες, μέσα σε διάστημα δύο ωρών!!!

Το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 9:00 με 9:30 & την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε από το σπίτι του. Οι αδίστακτοι διαρρήκτες άνοιξαν  με αιχμηρό αντικείμενο την εξωτερική πόρτα του σπιτιού & εισέβαλαν σε αυτό, κάνοντάς το άνω κάτω, αφαιρώντας εξ αυτού χρυσά κοσμήματα. Δεν είχαν όμως στη διάθεσή τους αρκετά χρονικά περιθώρια, μιας & ο ιδιοκτήτης έγινε αντιληπτός, αφού εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι με το τρακτέρ του.

Το δεύτερο συμβάν που έλαβε χώρα μιάμιση ώρα περίπου αργότερα, θυμίζει σενάριο χουλιγουντιανής ταινίας. Ενώ το νεαρό ζευγάρι με τα παιδιά του έλειπε από το σπίτι, οι γονείς του την ώρα που «χτύπησαν» οι ληστές, ήταν μέσα.

Οι ληστές  αρχικά, χτύπησαν το θυροτηλέφωνο κι αφού δεν ανταποκρίθηκε κανείς, προχώρησαν προς την εξωτερική πόρτα της κύριας οικίας, χτυπώντας το κουδούνι της βεράντας(μέθοδος η οποία ξαναχρησιμοποιήθηκε στους Γόμφους).

Η κυρία, από τον ύπνο καθώς ήταν, άργησε να σηκωθεί να ανοίξει & οι ληστές θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανείς, διέρρηξαν την πόρτα & μπήκαν στο σπίτι. Δεν πρόλαβαν όμως να αφαιρέσουν το παραμικρό, αφού στο μεταξύ η μητέρα του ζεύγους άναψε το φως του διαδρόμου & οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή.

Η κατατρομαγμένη γυναίκα δεν κατάφερε να διακρίνει τίποτα, παρά τη σιλουέτα ενός άντρα να τρέχει γρήγορα προς την έξοδο & με τον συνεργό του, να διαφεύγουν με Ι.Χ.

Για τα συμβάντα, ενημερώθηκε το Α.Τ. Πύλης από το οποίο διενεργείται η σχετική προανάκριση.

***Να σημειώσουμε πως στο σημείο που σημειώθηκε το δεύτερο συμβάν διάρρηξης, δεν υπάρχει δημόσιος ηλεκτροφωτισμός σε έκταση μισού οικοδομικού τετραγώνου, με τους κατοίκους των γύρω οικιών, εμφανώς αγανακτισμένοι να δηλώνουν, πως χρόνια τώρα το αναφέρουν στις εκάστοτε δημοτικές Αρχές, χωρίς ωστόσο κανείς να έχει ενδιαφερθεί.

Ας ελπίσουμε πως η σημερινή δημοτική Αρχή ευαισθητοποιηθεί & δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης…

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης: Στην ατζέντα οι περαιτέρω αλλ…