arxiki

Σπάσανε το «ρόδι» σήμερα οι του Πορταϊκού & το πρώτο «Τρίποντο» για την ομάδας της Πύλης ήρθε επιτέλους με πολλά χαμόγελα & αισιοδοξία για το μέλλον.

Εντελώς μεταλλαγμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Πορταϊκός, δείχνοντας επιτέλους ομάδα, με συνοχή σε όλες του τις γραμμές, ασφυκτικό πρέσιγκ, καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να λείπουν & οι «κάθετες», ξεσηκώνοντας συχνά την κερκίδα.

Και ήταν στο 54′, όταν «Θεός» Γ. Πατέρας «έβαλε τα χεράκια» του, κρατώντας το «0» για την ομάδα του σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, όταν τα Σαράγια πιέζαν χάνοντας κι αυτά τις ευκαιρίες τους.

Η λύτρωση για τον Πορταϊκό ήρθε στο 89′ από τον Γ. Πανάγο, όταν ύστερα από σέντρα-φάουλ, πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή & «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τα Σαράγια από την άλλη παρουσίασαν ένα ομοιογενές & δυνατό σχήμα, που με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φύγουν με το «Χ» στις αποσκευές τους, όπως εξελίχθηκε το ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες.

Η άλλη ομάδα του Δήμου Πύλης η Φήκη πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Αγ. Μονή, φιγουράροντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΤ, αφήνοντας πίσω της Φαρκαδόνα & Μετέωρα.

 

[huge_it_slider id=»43″]

Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα & η βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ.

Αποτελέσματα

apotelesmata-a

 

 

 

 

 

 

Βαθμολογία

vathmologia-a

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…