kakopoiisi2018_285148182

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του 16χρονου σήμερα κοριτσιού για όσα καταγγέλλει πως είχε υποστεί από τον ιερέα στα 13 της χρόνια, ακόμη και μέσα στον ιερό ναό.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του άρχισαν να ανοίγουν στόματα στη γειτονιά.

«Όλοι γνώριζαν και δε μίλαγαν».

Περίοικοι αναφέρουν πως οι τετ α τετ συναντήσεις του ιερέα με ανήλικα κορίτσια μέσα στον ιερό ναό ακόμη και προχωρημένες ώρες, δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο.

«Τον είδα να βγαίνει με ανήλικο κορίτσι μεσάνυχτα από την εκκλησία».

Και μπορεί όπως φαίνεται να ήταν κοινό μυστικό η εγκληματική δράση του ιερέα, μέχρι να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε το ανήλικο κορίτσι, καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στις Αρχές σε βάρος του 37χρονου.

Σε 17 σελίδες στην κατάθεσή της στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το 16χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού από τον 37χρονο ιερέα, περιέγραψε όλα όσα μαρτυρικά έζησε στα χέρια του.
«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δε βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

«Νόμιζα πως ήμουν καταδικασμένη»
Για περισσότερα από δύο χρόνια η 16χρονη κρατούσε βαθιά κρυμμένα μέσα της όσα βίωσε στους χώρους του κατηχητικού της εκκλησίας στα Κάτω Πατησιά και στο αυτοκίνητο του 37χρονου ιερέα.

«Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη. Γιατί δεν είχα βρει τόσο καιρό τη δύναμη. Νόμιζα πως ήμουν καταδικασμένη σε αυτό το πράγμα και ότι αυτό θα με κυνηγάει για όλη μου τη ζωή, αλλά σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα άλλο, όλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό τον φόβο και έτσι ήρθα να το καταγγείλω».

»Έχω αρχίσει να νιώθω πάρα πολύ δυνατή και να δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να καταφέρω να τιμωρήσω, όχι να τιμωρήσω δεν είναι ωραία έκφραση αυτό που λέω, να πάθει σε εισαγωγικά αυτός ο άνθρωπος αυτό που πρέπει γιατί με βίασε. Με βίασε, με βίασε ενώ δεν το ήθελα. Δεν το ήθελα αυτό το πράγμα».

«Μου έκανε μεγάλο κακό»
Το μαρτύριο της 16χρονης σήμερα κοπέλας ήταν καθημερινό, καθώς έβλεπε συνεχώς τον 37χρονο να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας του Ανηλίκων, είχε λιποθυμικά επεισόδια όταν συναντούσε τον κατηγορούμενο.

«Τον βλέπω σε καθημερινή βάση, μπορεί να περνάει γυναίκα του με τα παιδιά του και δεν μπορώ να τον βλέπω. Κάθε φορά είναι σαν να ζω τα ίδια πράγματα. Δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω, να είναι ελεύθερος έξω λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.

»Μου έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό, τόσο μεγάλο κακό, που δε νομίζω να έχει καταλάβει τι κακό μου έχει προκαλέσει. Βίασε εμένα, βίασε το κορμί μου, βίασε την ψυχή μου, μου κατέστρεψε τη ζωή».

«Έβλεπα την ταινία & ξέσπασα σε λυγμούς»
Μια ταινία που είδε η 16χρονη το καλοκαίρι ήταν ο λόγος για να πάρει απόφαση να μιλήσει για τον βιασμό της.

«Σταμάτησα πια να πηγαίνω στο κατηχητικό… πήγαμε διακοπές τον Αύγουστο, όταν γυρίσαμε εγώ είχα σκεφτεί ότι ‘δε θα το πεις σε κανέναν αυτό που είχε γίνει, τελείωσε’. Δεν είναι κάτι σκέφτηκα, δεν θα το πεις σε κανένα γιατί θα σε σκοτώσει. Έτυχε να δω μία ταινία με βιασμό, και μου ήρθαν όλα αυτά τα σκηνικά στο νου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς και τότε κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να κάνω.

»Πήγα την επόμενη ημέρα στην κολλητή μου και της λέω ‘πρέπει να σου πω κάτι που έχει γίνει’. Και μου λέει ‘πες μου τι έχει γίνει;’. Είχε μείνει άναυδη και άρχισα να της λέω ότι ‘ξέρεις με τον παπά…’, μου λέει ‘τι έγινε με τον παπά;’, Της λέω ‘με βίασε’».

Το αρρωστημένο παιχνίδι του «παπά»
Με βάση τη δικογραφία, ο ιερέας στο πλαίσιο της εξομολόγησης τον Νοέμβριο του 2019 είπε στην 13χρονη τότε κοπέλα ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείται από 10 βήματα και με πρόφαση αυτό πήρε το χέρι της και το ακούμπησε πάνω του.

Η πράξη του αυτή, όπως είπε το κορίτσι, της προκάλεσε έντονο φόβο με αποτέλεσμα να τρέμει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA οι αρχές εξετάζουν τη δράση του ιερέα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ίδιος καλούσε και άλλα άτομα όταν βρισκόταν μόνος του με τις ανήλικες.

Πηγή:madata.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…