A nurse prepares to inject flu vaccine Jacopo Leoni at the Museum of science and technology in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 4, 2020. The museum offered its ample spaces to a hospital in Milan in order to help people keeping safe distance while receiving the vaccine. Health officials and medical groups are urging people to get either the flu shot or nasal spray, so that doctors and hospitals don’t face the extra strain of having to treat influenza in the midst of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Luca Bruno)

Με διαδικασίες εξπρές αναμένεται να γίνουν επείγουσες προσλήψεις στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα κορονοϊου σε όλη την Ελλάδα. Ήδη το υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει τις μετακινήσεις και τις προσλήψεις υγειονομικών προκειμένου να καλυφθούν τα κέντρα με το ανάλογο προσωπικό. Με τροπολογία του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε σε πρώτη φάση η πρόσληψη 600 γιατρών και νοσηλευτών. Οι προσλήψεις θα είναι για 12 μήνες.

Αιτησεις μέσω της σελίδας loipoepikouriko.gr

Έως σήμερα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση μέσω της πλατφόρμας loipoepikouriko.gr για να ενταχθούν στους επικουρικούς καταλόγους του υπουργείου Υγείας. Εκτός από νοσηλευτές ζητούνται άτομα για ειδικότητες όπως πληρώματα αθενοφόρου, βοηθητικό προσωπικό, τραπεζοκόμοι, τεχνίτες, διοικητικοί, κ.α. Δεν θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά μόνο για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί από υποψηφίους.

Στην εφαρμογή αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν για 1η φορά στη διαδικασία, εφόσον κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά Κατηγορία και Κλάδο όπως αυτά αναφέρονται στο Νόμο και στην ΚΥΑ, όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και μέχρι την έναρξη των νέων αιτήσεων δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποιο φορέα, όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και διεγράφησαν/ακυρώθηκαν καθώς δεν είχαν επισυνάψει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή είχαν κάνει λάθος στην αίτησή τους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Είναι απαραίτητο να επισυνάψετε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που αφορούν τα υποχρεωτικά προσόντα και τα μοριοδοτούμενα κριτήρια που έχετε δηλώσει. Πριν προχωρήσετε στην υποβολή αίτησης θα ήταν καλό να διαβάσετε τα αναρτημένα αρχεία στην αρχική σελίδα εισόδου στο σημείο οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης.

Πηγή:e-dimosio.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

ΥΠΑ: Επίδομα 400 ευρώ για 50.000 ανέργους και εργαζομένους

Εντός του Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη φάση υλοποίησης του νέου προγράμματος κ…