Mixalakis - Lemonas

Μπορεί ο πρόεδρος της Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς να έχει δηλώσει προ πολλού ότι εγκαταλείπει την ενεργό πολιτική δράση, λόγω αυξημένων προσωπικών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, μπορεί να βρίσκεται στο τέλος της παρούσης θητείας του, ωστόσο έχοντας επίγνωση του ρόλου του, που απορρέει από την θέση ευθύνης που κατέχει, αλλά και την απεριόριστη και αποδεδειγμένη αγάπη του για το χωριό του την Πιαλεία, στιγμή δεν εγκατέλειψε τα καθήκοντά του, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι του…Ως το τέλος της θητείας του…δουλεύοντας με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και με ειλικρίνεια, απέναντι στους συγχωριανούς του.

Στην φωτό δίπλα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη ο Πρόεδρος Ν. Λεμονάς, με τον οποίο η φιλική και συνεργατική του σχέση καθ’ όλο το διάστημα της προεδρικής του θητείας, ήτο τοις πάσι γνωστή, με αμοιβαία και εκατέρωθεν τα αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης, πέτυχαν οι δυο τους να φέρουν εις πέρας δίνοντας λύση σε αρκετά και καίρια ζητήματα που ταλάνιζαν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, όπως άρμοζε στην περίπτωση και χαρακτηρίζει τον ποιόν του προέδρου, υποδέχτηκε χθες τον Αντιπεριφερειάρχη και την συνοδεία του στο χωριό του, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του τελευταίου, δηλώνοντας απερίφραστα την στήριξή του στο πρόσωπό του, λέγοντάς του έτσι εμμέσως πλην σαφώς και ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», για την έως τώρα εποικοδομητική τους συνεργασία!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…