fofi copy

Με το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια επαφών της ομοσπονδίας με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Μετά τη συνάντηση η Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Υποχρηματοδότηση,  υποστελέχωση, υπολειτουργία ΣΥΡΙΖΑ από τη διάλυση. Με συνέπεια την  επιβάρυνση της ελληνικής οικογένειας.

Αυτές είναι οι συνέπειες της Κυβερνητικής πολιτικής στο ΕΣΥ, στα Δημόσια Νοσοκομεία. Τα ψέματα κυριαρχούν.

Εξαγγέλλονται 4.500 προσλήψεις, αλλά προκηρύσσονται με καθυστέρηση 916. Εξαγγέλλεται δήθεν αύξηση των δαπανών για την υγεία, αλλά το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι συνταξιούχοι με αύξηση των εισφορών τους. Ως εδώ. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.

Το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε το ΕΣΥ, θα δώσει μάχη για τη στήριξή του, αλλά θα προχωρήσει και στην αναγέννηση του, στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα το καταστήσουν αποτελεσματικό και αξιόπιστο στα μάτια των πολιτών».

Yπενθυμίζουμε ότι η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. απέστειλε επιστολή στα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής, με την οποία καλούσε σε συνάντηση προκειμένου να συζητήηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας. Επίσης η ΠΟΕΔΗΝ  ζήτησε οι συναντήσεις, εάν είναι δυνατόν, να πραγματοποιηθούν με τον επικεφαλής του κόμματος.

Πηγή:ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…