dromeis_mixalakis

Μαχιά Βάσω 2 Της Βασιλικής Μαχιά

 

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, για την διοργάνωση του 9ου Διεθνή ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 20 Μαρτίου 2016.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Δημοσθένης Πάλλας και ο ταμίας του συλλόγου Κωνσταντίνος Τζίκας . Συνομίλησαν αρχικά με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Μιχαλάκη, και στην συνέχεια με τον Διευθυντή του Γραφείου του, κ. Γιώργο Καρανάσιο .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέλυσε, τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας, καθώς και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ο αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του ανέπτυξε τις λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, για άλλη μια χρονιά ο αγώνας θα διεξαχθεί «Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» καθώς η προσφορά της θα είναι κομβική για την διεξαγωγή του αγώνα.

Εν τω μεταξύ, με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο  Καλαμπάκα – Τρίκαλα   «Θαν.Σταμόπουλος» και για τον 4ο αγώνα 6 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου στην περιοχή των Τρικάλων.Πόλος έλξης για τους δρομείς αποτελεί το μοναδικό τοπίο εκκίνησης ,κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων αλλά και ο τερματισμός κάτω από το φρούριο στην κεντρική Πλατεία των Τρικάλων .Επίσης κίνητρο για τους δρομείς είναι και η γρήγορη διαδρομή που βοηθά τους δρομείς να επιτύχουν ατομικές επιδόσεις καθώς είναι ο γρηγορότερος Ημιμαραθώνιος της χώρας μας!

Πληροφορίες
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τηλ.επικ.: 6945 802 316 Δημοσθένης Πάλλας (πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων)

Load More Related Articles
Load More In Τρίκαλα
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…