google-smartphone

Το Pixel δεν διαφέρει πολύ απο τις περιγραφές των διαρροών που είχαν γίνει λίγο καιρό πριν.

Όπως περιμέναμε, το Pixel κυκλοφορεί σε δυο μεγέθη, ένα μεγέθους 5 ιντσών και ένα 5,5 ιντσών που ονομάζεται XL.

Το πίσω μέρος της συσκευής αποτελείται απο έναν συνδιασμό γυαλιού και μετάλου, έναν ανιχνευτή αποτυπωμάτων στο κέντρο και το σήμα ‘G’ της ‘Google’ στο κάτω μέρος.

Η εταιρεία έχει εκφράσει την ισχυρή πεποίθηση της πως το Pixel διαθέτει απίθανη κ΄άμερα.

«Δεν πρόκειται μόνο για την καλύτερη κάμερα που έχουμε φτιάξει» είπε ο αντιπρόσωπος της εταιρείας επι σκηνής «Πρόκειται για την καλύτερη κάμερα smartphone που έχει φτιαχτεί ποτέ».

Το Pixel περιλαμβάνει μια κάμερα 12.3 megapixel στο πίσω μέρος και μια 8 megapixel στο μπροστινό μέρος.

Η Google έδειξε τις ικανότητες της κάμερας του Pixel σε σκοτεινό περιβάλλον, με την βοήθεια των 1.55 micron pixels της κάμερας, και ταυτόχρονα παρουσίασε το λεγόμενο «SmartBurst» mode, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να τραβάει πολλές φωτογραφίες την μια-αμέσως-μετά την άλλη.

Το Pixel έχει, ακόμη, την ικανότητα να τραβάει βίντεο 4K σε 30FPS.

Αυτοί που θα πάρουν το Pixel κερδίζουν- ταυτόχρονα- ατελείωτο χώρο αποθήκευσης στο Google Photos, όπου οι φωτογραφίες θα αποθηκεύονται με την αρχική τους ανάλυση.

Επιπλέον, το Quick Switch Adapter hardware που έχει το Pixel κάνει πιο εύκολη την μεταφορά αρχείων από μια παλιά συσκευή Android ή ακόμη και ένα παλιό iPhone.

To νέο Google smartphone έχει επεξεργαστή quad-core Snapdragon 82, 4GB μνήμη RAM και μια πολύ αξιοπρεπή μπαταρία 2770mAh, η οποία μπορεί να φορτίσει για 7 ώρες μέσα σε 15 λεπτά.

Το XL, φυσικά, περιέχει μια πιο δυνατή μπαταρία, 3,450mAh.

Υπολογίζεται πως και τα δυο τηλέφωνα έχουν περίπου 13-14 ώρες ζωής με μια φόρτιση. Το Pixel κυκλοφορεί με 32GB μνήμη, την οποία οι χρήστες μπορούν να τετραπλασιάσουν, στα 128 GB, αν το επιθυμούν.

Η συσκευή έχει θύρα USB-C στο κάτω μέρος της και, όπως είναι αυτονόητο, έχει βίσμα για ακουστικά.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο κομμάτι software, με το όνομα Google Assistand AI, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με το Pixel. Όπως το έθεσε η Google «Δημιουργούμε hardware με το Google Assisant στο εσωτερικό του».

 Το Pixel θα κυκλοφορήσει σε 3 χρώματα- ασημένιο, μαύρο και- ένα περιορισμένο αριθμό- μπλε (Very Silver, Quite Black,Really Blue), το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική.

Η τιμή του Pixel ανέρχεται στα 649 δολάρια. 

neolaia.gr

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τεχνολογία
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…