aerostato

Το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) «Το Αερόστατο της Πύλης», έφτασε & στην πρωτεύουσα του Δήμου την Πύλη, όπου πολύ σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του, υποδεχόμενο δωρεάν όλα τα παιδιά των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του voucher, μιας & το Αερόστατο συνεργάζεται με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Τι είναι λοιπόν το αερόστατο;;;

«Το Αερόστατο της Πύλης» λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ καλά & με μεράκι οργανωμένο ΚΔΑΠ, μία πιστοποιημένη από το Κράτος εκπαιδευτική δομή, με αντικείμενο την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας 5 – 12 ετών.

Το ΚΔΑΠ «Το Αερόστατο της Πύλης» έχει ως άμεσο σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού και διασκεδαστικού χαρακτήρα, σε ειδικά διαμορφωμένους και πιστοποιημένους χώρους, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού και με έμμεσο σκοπό την διευκόλυνση των εργαζόμενων και άνεργων γονέων.

«Το Αερόστατο της Πύλης» θα λειτουργεί καθημερινά με χειμερινό ωράριο από τις 13:30 έως 21:30 και με θερινό ωράριο διακοπών (Χριστούγεννα-Πάσχα) από τις 8:00πμ έως τις 4:00μμ.

Οι δραστηριότητες δε, περιλαμβάνουν προγράμματα εμπλουτισμού των ικανοτήτων & δεξιοτήτων των παιδιών, με εικαστικά, χειροτεχνία, υπολογιστές, ρομποτική & εκπαιδευτική υποστήριξη(μελέτη σχολικών μαθημάτων).

Πιο συγκεκριμένα…

Φιλαναγνωσία,

Εικαστικά, Χειροτεχνίες,

Θεατρολογία, θεατρικό παιχνίδι

Κινηματογράφος(Σινεμά)

Μαγειρική

Κηπουρική

Μουσικοκινητική αγωγή, Ψυχοκινητική Αγωγή, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Γνωριμία με τους Η/Υ

Εκπαιδευτική ρομποτική μέσω Lego

Κριτήρια επιλογής για την συμμετοχή του παιδιού σας στο ΚΔΑΠ «Το Αερόστατο της Πύλης» …

Τα βασικά κριτήρια επιλογής,είναι το οικογενειακό εισόδημα, η κατάσταση απασχόλησης(εργαζόμενοι & άνεργοι) & η οικογενειακή κατάσταση. Το οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 27.000 ευρώ για οικογένειες που έχουν ένα ή δύο παιδιά. Για οικογένειες με τρία παιδιά το οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ.

Παιδιά των οποίων οι γονείς δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, μπορούν να συμμετέχουν στο ΚΔΑΠ «Το Αερόστατο της Πύλης», με δίδακτρα σε πολύ προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα…:

6976 744 837  και  6981 723 191.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…