Arxiki

Την προστάτιδά τους Παναγία «Ζοωδόχο Πηγή» ή «Ζωηφόρο», τίμησαν οι Υδραυλικοί του Ν. Τρικάλων, οι οποίοι χθες το πρωί παραβρέθηκαν & παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ι.Ναό στη συνοικία Σαραγίων Τρικάλων.

Με το πέρας αυτής οι υδραυλικοί μας, όπως το έχουν καθιερώσει, έδωσαν ραντεβού σε γνωστή ταβέρνα της Φήκης, για να ακολουθήσει φαγητό & γλέντι μετά ζωντανής ορχήστρας…

Στην εκδήλωση σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Βαλομάνδρας, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά», αναφέρθηκε & στην επόμενη δράση του Συλλόγου τον ερχόμενο μήνα, που αφορά ταξίδι στην Αθήνα, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε έκθεση & τεχνικό σεμινάριο από την εταιρεία Calda, ενώ την επομένη οι εκδρομείς θα επισκεφτούν & το μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, από την πλευρά του ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους  «Χρόνια Πολλά», ενώ αναφερόμενος στον σταθμό φυσικού αερίου στο Δ. Πύλης, είπε πως τα νέα από την τελευταία του συνάντηση με τους εκπροσώπους της αρμόδιας εταιρείας, είναι αρκετά ενθαρρυντικά.

Εκτός του Δημάρχου & του αρκετού κόσμου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Δημ. Καλλαντζής & Θαν. Γιαννοτάκης.

(Βίντεο/φωτό:Κάπα-Θήτα)

Ydraulikoi (1)

Ydraulikoi (2)

Ydraulikoi (3)

Ydraulikoi (4)

Ydraulikoi (5)

Ydraulikoi (6)

Ydraulikoi (7)

Ydraulikoi (8)

Ydraulikoi (9)

Ydraulikoi (12)

Ydraulikoi (13)

Ydraulikoi (14)

Ydraulikoi (16)

Ydraulikoi (17)

Ydraulikoi (18)

Ydraulikoi (19)

Ydraulikoi (20)

Ydraulikoi (21)

Ydraulikoi (22)

Ydraulikoi (23)

Ydraulikoi (25)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…