Arxiki

Πρώτη μέρα λειτουργίας σήμερα του «Γιορτινού Παιδότοπου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, με τα παιδιά να ξεφαντώνουν στο ζενίθ της απόλαυσης, που πρόσφερε η πρωτότυπη ιδέα του επικεφαλής Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κώστα Μπαλατσούκα & θα συνεχιστεί για δύο επιπλέον ημέρες, αύριο Πέμπτη & μεθαύριο Παρασκευή, με αμείωτο κέφι & εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους «πρωταγωνιστές» του!

Στο ευχάριστο & ζεστό περιβάλλον του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Πύλης, τα παιδιά που επισκέφθηκαν σήμερα τον «Γιορτινό παιδότοπο», βίωσαν μία σειρά από ενασχολήσεις σε πρότυπα φουσκωτά παιχνίδια, δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι, αλλά & διαδραστικά παιχνίδια που αποβλέπουν στην σύσφιγξη της φιλίας & της ομαδικότητας ανάμεσα στα παιδιά, που συν τοις άλλοις, εκτός από διασκεδαστικά,  μπορεί να γίνουν και πολύ εκπαιδευτικά!

  • Να δυναμώσουν την μνήμη
  • Να ακονίσουν το μυαλό
  • Να ενθαρρύνουν τη συνδυαστική σκέψη
  • Να προσφέρουν γέλιο και μόρφωση!

Και όλα αυτά, υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση της κας Μαρίας Καλύβα.

Για τις επόμενες δύο ημέρες η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, καλεί όλα τα παιδάκια του Δήμου Πύλης, να επισκεφθούν τον «Γιορτινό Παιδότοπο» στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πύλη, κατά τις ώρες από 5:00μμ έως 8:00μμ, για να απολαύσουν τα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς & Κρυφτό – Κυνηγητό – Κρυμμένο Θησαυρό – Παντομίμα – Μουσικές Καρέκλες – Εκπαιδευτικά παιχνίδια, κ.ά., ζώντας αξέχαστες & μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές!

IMG_2360 IMG_2361 IMG_2362 IMG_2366 IMG_2368 IMG_2370

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…