agrotes-bloka

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Στ. Αραχωβίτη μέχρι τα τέλη του μήνα, αποφάσισαν να ζητήσουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που συμμετείχαν στην σύσκεψη, την οποία διοργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Νίκαια της Λάρισας, την Κυριακή, 9.12.2018. 

Παράλληλα, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, συμμετέχοντας αρχικά στα συλλαλητήρια που οργανώνονται ενάντια στον προϋπολογισμό στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ νέα συνεδρίαση, προγραμματίζεται για τις αρχές Ιανουαρίου. Σε αυτή την συνεδρίαση η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, θα εξετάσει τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο ώστε μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου να πραγματοποιηθεί Πανελλαδική κινητοποίηση.

Να σημειωθεί ότι στην χτεσινή σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι εννέα Ομοσπονδιών και πάνω από 70 Αγροτικών Συλλόγων. Κεντρικά ζητήματα που απασχόλησαν την σύσκεψη, ήταν οι χαμηλές τιμές των προϊόντων, η αύξηση του κόστους παραγωγής, η δυσβάσταχτη φορολογία και οι ασφαλιστικές εισφορές.

agropost.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…