1

Στον Ασπροπόταμο βρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης κατά την διάρκεια του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα προβλήματά τους.

 Ο Μικέλης πιστεύει στις δυνατότητες των χωριών του Ασπροποτάμου και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει άμεση στήριξη στο κομμάτι της κτηνοτροφίας και υποδομών (κυρίως οδοποιίας). Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από προτάσεις για το πως μπορεί να στηριχθεί ο Έλληνας παραγωγός κτηνοτροφικών προϊόντων και πως θα έχει φθηνότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα ο καταναλωτής (π.χ. μείωση φορολογίας, αυστηρότεροι έλεγχοι στα εισαγόμενα προϊόντα, προστασία από αμφίβολης ποιότητας πρώτων υλών γαλακτοκομικών προϊόντων από το εξωτερικο, σωστή διεκδίκηση αιτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση – π.χ. φέτα).

 Το νεαρό στέλεχος της ΝΔ μίλησε για τις τρομακτικές δυνατότητες των κτηνοτρόφων της περιοχής και τόνισε πως αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το Νομό Τρικάλων και συνεπώς η υποστήριξη τους από την πολιτεία θα πρέπει να είναι αμέριστη και διαρκής.

 Τέλος, ερωτώμενος για ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις είπε πως «το ζητούμενο σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή και η ριζική ανανέωση, στην βάση της αριστείας, του πολιτικού συστήματος – όπως άλλωστε ήδη δρομολογεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…