Περιφορά-εικόνας-με-αγροτικό-741x486

Στο αυτοκίνητο και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος

Αντιδράσεις προκάλεσε η περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδα της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας.

Χθες, Παρασκευή και αφότου τελείωσε η θεία λειτουργία η εικόνα μεταφέρθηκε πεζή στην οδό Μητροπόλεως και από εκεί την έβαλαν στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου το οποίο και έκανε μια μικρή περιφορά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μάλιστα, συνεπιβάτης στο όχημα ήταν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με το aigeialeiapress, όταν τελείωσε η περιφορά η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα. Παράλληλα «κόπηκε» και πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.

Πηγή: altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…