lemoni

Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα φρούτα για τον οργανισμό και γενικότερα την υγεία μας. Ένα απλό ποτήρι λεμονάδας περιέχει την απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη σε βιταμίνη C. Μπορεί όμως να φανεί αρκετά αποτελεσματικό και στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Το λεμόνι θα έπρεπε να είναι ο ιδανικός σύμμαχος κάθε γυναίκας, αφού είναι από τα πιο δημοφιλή συστατικά στις μάσκες ομορφιάς και την περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτό όμως που λίγες γυναίκες γνωρίζουν, είναι ότι το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό αρκετά ωφέλιμο για την υγεία, πρόκειται για ένα αποτελεσματικό αντισηπτικό που δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή φροντίδα του σώματος μας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μπορεί να κάνει το λεμόνι στην καθημερινότητα μας και πως να μας παράσχει περισσότερη ομορφιά.

Λευκαίνει τα δόντια

Με τη βοήθεια ενός ακόμα συστατικού, τη μαγειρική σόδα, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το τέλειο αστραφτερό χαμόγελο. Αναμείξτε το χυμό από 1 λεμόνι και λίγη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, εφαρμόστε απλώνοντας σε όλη την οδοντοστοιχία τρίβοντας με το δάχτυλο σας για 3 – 5 λεπτά και αμέσως μετά ξεπλένετε με νερό.

Απομακρύνει το λιπαρό δέρμα

Αν εφαρμόσετε χυμό λεμονιού κάθε βράδυ στο πρόσωπο σας, το επόμενο πρωί θα έχετε αποκτήσει μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Προσοχή: Το ιδανικό είναι να εφαρμόζετε το λεμόνι κατά τις βραδινές ώρες, σε καμία περίπτωση δε πρέπει να βγείτε στον ήλιο αφού έχετε βάλει στο πρόσωπο σας χυμό λεμονιού, γιατί κάτι τέτοιο θα ξεράνει την επιδερμίδα σας.

Φωτίζει το χρώμα των μαλλιών

Αν έχετε χρησιμοποιήσει άπειρα προϊόντα με χημική σύνθεση για να ξανανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας, ήρθε η ώρα να κάνετε ακόμα μια δοκιμή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ένα και μοναδικό φυσικό προϊόν για να το πετύχετε, το λεμόνι. Ανακατέψτε το χυμό ενός λεμονιού μαζί με το μαλακτικό των μαλλιών (conditioner), εφαρμόστε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια της τρίχας χρησιμοποιώντας μια χτένα. Επαναλάβετε τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα για να αποκτήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

votanonkipos.gr

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…