REDMI_NOTE_5_G

Συγκεκριμένα, η διπλή οπίσθια κάμερα προσφέρει ανάλυση 12 και 5 megapixels με το αποτέλεσμα των λήψεων να ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τον δευτερεύοντα αισθητήρα, ο οποίος προσφέρει το απαραίτητο βάθος πεδίου. Ταυτόχρονα, τα 13 megapixels της εμπρόσθιας κάμερας είναι ιδανικά για κορυφαίες selfies.

Σε συνδυασμό με το 4500k Selfie-light, το αποτέλεσμα είναι φωτεινά χρώματα και πεντακάθαρες φωτογραφίες, ακόμα και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, το Redmi Note 5 επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα από χιλιάδες δυνατότητες βελτιστοποίησης, ενώ αποδεικνύεται εξαιρετική επιλογή και για ομαδικές selfies. Η πλήρης οθόνη αναλογίας 18:9 των 5,99″ του Redmi Note 5, αυξάνει την ορατή περιοχή της οθόνης κατά 12.5%.

Το Redmi Note 5 είναι το ταχύτερο Redmi μέχρι στιγμής. Ενσωματώνει τον ολοκαίνουργιο Snapdragon 636 – τον νεότερο 14nm επεξεργαστή της Qualcomm – βελτιώνοντας σημαντικά τις συνολικές επιδόσεις και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Επιπλέον, τα 4GB μνήμης RAM συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία και τη βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα της συσκευής κατά 30%. Η μπαταρία είναι στα 4000 mAh, ενώ το νέο λειτουργικό MIUI 9 είναι ταχύτερο, ακόμα πιο ενεργειακά αποδοτικό και ομαλό στη λειτουργία του.

Τo νέo Smartphone είναι διαθέσιμο με την προτεινόμενη λιανική τιμή στα 229 (3 GB μνήμη και 32 GB αποθηκευτικός χώρος) και στα  259 ευρώ (4 GB μνήμη και 64 GB αποθηκευτικός χώρος.

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…