Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου (Κ) με την Γενική Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Ανδρεαδάκη- Βλαζάκη (Α) μιλούν στη συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, στο Αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα ανακοινωθούν ο προγραμματισμός, οι δράσεις και οι δραστηριότητες του ΥΠΠΟΑ που έχει επεξεργαστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από την ανάληψη των καθηκόντων της. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στην περιοχή μας θα βρίσκεται αυτή την Πέμπτη 10/8 η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου η οποία θα επισκεφθεί το Μουσείο του Σπηλαίου Θεόπετρας, θα περιηγηθεί στα Μετέωρα όπου και θα επισκεφθεί την Ι.Μ Αγίου Στεφάνου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ.Σινάνη.

Τέλος, η υπουργός θα λάβει μέρος στην ανοιχτή διαβούλευση που διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 7μμ, με θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος και συγκεκριμένα τη «θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του ιερού χώρου των Μετεώρων».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…