AOT

Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων και τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίοι εξετάζονται σε αγωνίσματα για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.). όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ αλλά και ο Δήμος Τρικκαίων.

Στα πλαίσια αυτά, επαναρχίζουν οι προπονήσεις των τμημάτων Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, στα γήπεδα Φλαμουλίου.

Τα παιδιά του τμήματος της Κ14 θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους την Τρίτη 19 Μαϊου στις 17.00.

Τα παιδιά του τμήματος της Κ16 θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους την Τετάρτη 20 Μαϊου στις 17.00.

Πρέπει να έχουν μαζί τους τις βεβαιώσεις τις οποίες αναφέρει η οδηγία επανέναρξης.

Από την Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα έχουν παρθεί και θα παρθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών και προπονητών.

Προ-αγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος

Ο προ-αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος είναι σημαντικός πριν ξεκινήσει ο κάθε αθλητής/τρια προ-πονήσεις, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και πανδημίας. Όλοι οι αθλητές/τριες και αθλούμενοι της Β΄ Φάσης θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Εάν κάποιος έχει νοσήσει από Covid-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά, η ιατρική εξέταση θα πρέπει να γίνεται ειδικά από καρδιολόγο καθώς ο ιός μπορεί να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

Πρόσβαση στην προπόνηση

Σε κάθε εγκατάσταση υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.

Μέγιστος Αριθμός Αθλουμένων

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα και στο πλαίσιο της άσκησης με επαρκή απόσταση ασφαλείας, δίνεται παρακάτω ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων, ανά αθλητική εγκατάσταση, ο οποίος θα επικαιροποιείται με νεότερες οδηγίες και με βάση τα νέα επιστημονικά στοιχεία και την πορεία της πανδημίας.

Γήπεδο 11 x 11 60 άτομα (εντός του γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου)
Γήπεδο 7 x 7 30 άτομα (εντός του γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου)
Γήπεδο 5 x 5 20 άτομα (εντός του γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου)

Όσοι από τους γονείς ή και τα ίδια τα παιδιά έχουν απορίες και χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για την επανέναρξη των προπονήσεων , μπορούν να τηλεφωνούν στο 6986 607370

ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Διευκρινιστικές οδηγίες περί συμπλήρωσης του εντύπου που αφορά στο ιατρικό ιστορικό και τη βεβαίωση

Φόρμα ιατρικής βεβαίωσης

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Ο/Η ιατρός………………………………………………………………………………………………………..
βεβαιώνει ότι, ο/η …………………………………………………………….του…………………………
με ημερομηνία γέννησης ………………………………….. είναι υγιής και χωρίς
συμπτώματα λοίμωξης COVID-19.
Η παρούσα εκδίδεται για την είσοδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ημερομηνία Υπογραφή και Σφραγίδα Ιατρού
…….. /.…… / 2020 ………………………….

Διατίθενται επίσης το έντυπο ιατρικού ιστορικού και το έντυπο για τεχνικό προσωπικό οι φόρμες των οποίων είναι και στην σελίδα του Δήμου Τρικκαίων και στην σελίδα της ΓΓΑ.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …