kentro K Fark
Η πανδημία έχει διαταράξει την καθημερινότητα όλων μας με τις συνέπειες να είναι πολυδιάστατες.
Στο πλαίσιο αυτό η ψυχολογία του πληθυσμού έχει επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό τόσο που κάποιοι άνθρωποι να μην είναι σε θέση να διαχειριστούν τα δεδομένα που επιφέρει η νέα πραγματικότητα.
Για το λόγο αυτό και με σεβασμό στον άνθρωπο, ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Κέντρο Κοινότητας στέκονται αρωγοί στον αγώνα που περνάμε όλοι.
Πιο συγκεκριμένα, η ψυχολόγος του κέντρου παρέχει δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική σε όποιον νιώθει ότι τη χρειάζεται και για οποιαδήποτε λόγο, με την τήρηση του απορρήτου της συνεδρίας.
Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς μετακίνησης, η τηλεφωνική συμβουλευτική επιλέγεται σε τέτοιες  ψυχοπιεστικές περιόδους μεγάλης έντασης και πίεσης. Η αναζήτηση  βοήθειας μέσω μιας τηλεφωνικής συζήτησης με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, πολλές φορές συμβάλλει στο να αμβλυνθεί το στίγμα και η αμηχανία που κάποιοι αισθάνονται αναζητώντας τη βοήθεια ενός συμβούλου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944 912 123 κυρία Δήμητρα Παπαστεργίου.
Μαζί καλύτερα!
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov -Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος

Το mAigov, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης του ελληνικού Δημοσίου, α…