1-144-750x430
Οι έρευνες των Αρχών για το αποτρόπαιο, διπλό έγκλημα στα Χανιά στρέφονται σε έναν αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές

Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά η είδηση της διπλής δολοφονίας μιας 79χρονης, που βρέθηκε στραγγαλισμένη και του συντρόφου της, 82 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε μία ημέρα μετά μέσα σε βαλίτσα. Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι του δήμου Χανίων, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, σε διπλανό σπίτι, βρέθηκε και ο 82χρονος.

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το ζευγάρι ήταν μαζί επί 20 χρόνια. Ο 82χρονος βρέθηκε στη βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η 79χρονη σε έναν αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές, γι’ αυτό και οι έρευνες των Αρχών έχουν στραφεί στον εντοπισμό του αλλοδαπού, ο οποίος μέχρι τώρα διαφεύγει της σύλληψης.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοινώθηκε σήμερα ότι τα δύο άτομα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί από τον εν λόγω αλλοδαπό, ο οποίος στη συνέχεια αφαίρεσε, από το σπίτι της γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: ethnos.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…