e-commerce-transaction_1

Το “αφορολόγητο” αγροτών, μισθωτών και συνταξιούχων δεν πρόκειται να μειωθεί, διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, αντίθετα επισημαίνει ότι αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, όπως ήταν η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης.

Επίσης, συμπληρώνει, πως κυβερνητική δέσμευση ήταν και η επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με μία δέσμη μέτρων, με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Καταλήγοντας ο υφυπουργός αναφέρει πως «Ένα από τα μέτρα για την ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι η αύξηση του ποσοστού των δαπανών που πρέπει να πληρώνονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, χωρίς να δημιουργούνται στρεβλώσεις στην οικονομία».

Οι παραπάνω διαβεβαιώσεις του κ. Βεσυρόπουλου δόθηκαν στην δημοσιότητα, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται στον τίτλο της εν λόγω ανακοίνωσης.

Πηγή: agro24.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…