dIM pANAGOS

Ο κ. Δημήτριος Αχιλ. Πανάγος, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Τ.Κ. Πύλης, κάνοντας γνωστή την υποψηφιότητα του στους συμπολίτες, εξηγεί παράλληλα, με αίσθημα ευθύνης & τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση…

«Η ενασχόληση με τα κοινά εδώ και χρόνια είναι ένα ζήτημα που με απασχολεί και μου κινεί το ενδιαφέρον. Μπορεί η επαγγελματική μου απασχόληση να με κρατάει μακριά από τον τόπο που γεννήθηκα, ωστόσο η οικογένειά μου ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται εδώ και γι’αυτό το λόγο επιθυμώ να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά αυτού του τόπου.

Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου παρακινούμενος Όχι μόνο από αγάπη για τη ΠΥΛΗ, άλλα και γιατί πιστεύω ότι είμαι ικανός να συνεισφέρω καθώς από το 1985 ασχολούμαι αδιαλείπτως με τα κοινά, όντας ενεργό μέλος σε αθλητικά σωματεία άλλα και κατέχοντας θέσεις ευθύνης σε τοπικούς συλλόγους.

Για το λόγο αυτό θέτω την εμπειρία και την υπευθυνότητα μου στη διάθεση των συμπολιτών μου και ζητώ τη στήριξή σας, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…