Arxiki

Μεγάλη η ανταπόκριση των μελών-στελεχών  & φίλων της Ν.Δ., κατά την χθεσινή Νομαρχιακή Συνέλευση της παράταξης στο Galery Art Hotel στα Τρίκαλα.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες τοποθετήσεις & χαιρετισμό από το Βήμα, ο βουλευτής κ. Κ. Σκρέκας, πρώην βουλευτές & πολιτευτές του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μιχ. Μπαγιώτης καλωσόρισε τον  επίτιμο καλεσμένο, πρώην Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, ευχαριστώντας τον συνάμα για την παρουσία του στην χθεσινή Συνέλευση, αισθανόμενος σίγουρος  ότι μεταφέρει ταυτόχρονα & ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το «αύριο» όλων των πολιτών της χώρας, ένα «αύριο» με μέλλον & προοπτική, χωρίς κανείς να αγωνιά, σε ποια χώρα θα ζήσουν τα παιδιά μας. Στη συνέχεια ο κ. Μπαγιώτης αναφέρθηκε στην άστοχη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με ανεδαφικές υποσχέσεις & «δημιουργική ασάφεια», οδήγησαν τη χώρα  σε δύο καταστροφικά μνημόνια.

Στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης στην ομιλία του από το Βήμα, επικεντρώθηκε σε έναν κεντρικό άξονα, θέτοντας τέσσερα βασικά ερωτήματα προς εαυτόν & παρισταμένους, τα οποία & ανέλυσε διεξοδικά, θεωρώντας,  ότι οι απαντήσεις αυτών δίνουν όχι απλά το στίγμα, αλλά & τις πραγματικές αλήθειες για την τρέχουσα πολιτικο- οικονομική κατάσταση της  χώρας με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συγκρινόμενη  παράλληλα με την διακυβέρνηση «Σαμαρά», της οποίας διετέλεσε & Υπουργός.

Τα τέσσερα καίρια ερωτήματα, βασικός κορμός της ομιλίας Βρούτση…

Πρώτον: «Γιατί αυτή η παράταξη, παρά το όποιο δημοσιονομικό «τσουνάμι» στέκεται όχι απλά όρθια, αλλά διεκδικεί ξανά την εξουσία».

Δεύτερον: «Ποια η πολιτική κατάσταση σήμερα; Ποιο το τοπίο & πώς διαμορφώνεται, σε μια καθεστωτική αντίληψη διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;»

Τρίτον: «Τι έγινε το 2014; Γιατί δεν κλείσαμε την αξιολόγηση; Ποια η αλήθεια;»

Τέταρτον: «Αν κλείναμε την αξιολόγηση θα φέρναμε τα ίδια μέτρα;».

Εν συνεχεία κατά την εκτενή ανάλυση των τεσσάρων αυτών καίριων ζητημάτων, ο κ. Βρούτσης, άσκησε δριμεία κριτική κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , λέγοντας πως αυτή η συγκυβέρνηση στοίχησε στη χώρα 84δις€, με επιπλέον 12δις€ μέτρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μείωση του ποσοστού της ανεργίας κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες επί υπουργίας του, επιβάλλοντας μάλιστα πρόστιμο 10.000€ σε εργοδότες που απασχολούσαν ανασφάλιστους υπαλλήλους.

Μετά το πέρας της  ομιλίας του  κ. Βρούτση, τέθηκαν ερωτήματα & απορίες των παρισταμένων, συνθέτοντας ένα κλίμα δημιουργικού διαλόγου.

[huge_it_slider id=»20″]
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…