GS Gomfoi
Ο Γ.Σ. Γόμφων με ανακοίνωσή του θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που συμπαραστάθηκε σταθερά στην ομάδα και ήταν όλη την σεζόν δίπλα της αποτελώντας τον 6ο της παίκτης.
Επίσης ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους τους χορηγούς μας που στήριξαν μέσα στην οικονομική κρίση την εφετινή προσπάθεια. Χωρίς αυτούς αρωγούς μας, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το όνειρο τής συμμετοχής στους τελικούς.
Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ή προσπάθειά μας για να ανεβάσουμε επίπεδο το μπάσκετ τής περιοχής μας και μέσα από αυτό να αναδείξουμε ταλέντα και νέους παίκτες, δεν σταματά και τα καλύτερα έπονται…
Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε την «Αναγέννηση» για την κατάκτηση τού εφετινού πρωταθλήματος και από καρδιάς να ευχηθούμε πορεία ανάλογη τής εφετινής και στην Γ΄ Εθνική.
Υ.Γ. Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φυσιοθεραπευτή μας Κιτσάκη Αλέξανδρο για την πολύτιμη επιστημονική βοήθειά του στους παίκτες μας.
Υ.Γ. ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» τέλος στους υπαλλήλους τού κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου πού μας ανέχτηκαν όλοι την χρόνια καίω μας βοήθησαν τα μέγιστα.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…