97359154-110856460473238-8419741340511585478-n_821_107736871_type12905

Οι εξελίξεις «τρέχουν» με τεράστια ταχύτητα για αυτή την εβδομάδα που είναι η προτελευταία του πρώτου κύκλου και τα νέα για τον επόμενο, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, μέχρι που σοκάρουν.

Ανάμεσα στα όσα περιμένουμε να δούμε αυτή την εβδομάδα, είναι και η επιστροφή του Μελέτη στο σπίτι των Σεβαστών, όπου, φαίνεται ότι θα διεκδικήσει τη θέση που του ανήκει.

Έχουμε ήδη ακούσει και για τον τρόπο με τον οποίο θα ρίξει αυλαία αυτός ο κύκλος στις 16 Ιουλίου αλλά τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένας σάλος σχετικά με τα όσα επιφυλλάσουν οι σεναριογράφοι της σειράς για τη Δρόσω.

Η μικρή αδελφή της Λενιώ και της Ασημίνας ετοιμάζεται να γεννήσει και να δώσει, όπως έχουν συμφωνήσει, το παιδί της στον Νικηφόρο και την Ασημίνα να το μεγαλώσουν.

Και μετά; Τι θα γίνει με τη Δρόσω; Πού θα βρεθεί;.

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει σχετικά η Δανάη Μιχαλάκη, που την ερμηνεύει με τόσο γλυκό τρόπο, είχε αποκαλύψει ότι θα βρίσκεται στη σειρά και την επόμενη σεζόν (αντίθετα με ό,τι είχαμε πιστέψει στην αρχή) όμως όχι στο Διαφάνι.

Και να που έχουμε το πιο «φρέσκο» σενάριο που θέλει τη «Δρόσω» να εξελίσσεται κάτι σαν την Τζένη Καρέζη στα «Κόκκινα Φανάρια» -και τόσες άλλες, δηλαδή!

Λέγεται, λοιπόν ότι αφού γεννήσει το παιδί της (και μάλιστα πολύ δύσκολα) και το παραδώσει στην αδελφή της και τον άντρας της -που τυγχάνει και πατέρας του μωρού, παρεμπιπτόντως- η Δρόσω ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της και καταλήγει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Τρούμπα, όπου και εκδίδεται σαν μια «κοινή γυναίκα» με άλλο όνομα και κρυφή ταυτότητα!

Επιβεβαίωση γι’ αυτό το σενάριο δεν υπάρχει, όμως έχει κυκλοφορήσει ευρέως και έχει αναστατώσει τους πάμπολλους θαυμαστές της σειράς. Αναμένουμε νεότερα.

Πηγή: womenonly.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…