dimarxeio

Όπως μπορεί εύκολα κανείς να επεξηγήσει την μεταφορική έννοια του τίτλου, τέσσερις θα είναι οι εκπρόσωποι ου ανδρικού φύλλου & μία του «ασθενούς», που θα καταλάβουν Αντιδημαρχιακό θώκο, για το τρίτο & τελευταίο 20μηνο της κυβερνητικής παράταξης στο Δήμο Πύλης.

Γιώργος Τζιορτζιώτης, Θανάσης Κωστάκης, Κώστας Ούτρας & Σωτήρης Αγγέλης η ομάδα των ανδρών & Ρούλα Οικονόμου η του «ασθενούς», οι οποίοι θα ανακοινωθούν επίσημα έως & τις 7 του Γενάρη, απ’ ό,τι λένε οι πρώτες πληροφορίες, μαζί με τις αρμοδιότητες που ο καθένας τους θα αναλάβει.

Αρμοδιότητες & πόστα, που λίγο-πολύ θα αποδοθούν σύμφωνα με τα «θέλω» των υποψηφίων.

Υπήρξε βέβαια ένα θέμα με το ταγεράκι της Ρούλας, καθώς μέχρι προχθές δεν κατάφερνε να το βρει στο χρώμα & στη γραμμή της, τελικά η λύση βρέθηκε από μοδίστρα εξ Αθηνών, που σε συνεργασία με την τοπική εδώ συνάδέλφισσά της, θεώρησαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ώστε η Ρούλα να είναι κατάλληλα ενδεδυμένη για την περίσταση & το ρόλο που το χρειάζεται.

Τώρα, όσον αφορά με την γραβάτα του Σωτ. Αγγέλη σαν μοναδικό μοντελάκι, που ο προσφιλής Σωτήρης επιζητούσε, ε…αυτό δεν ήταν & τόσο δύσκολο για τον μόδιστρό του να τον ικανοποιήσει, αφού στην τελική αυτός, μπορεί να του δανείσει & τη δική του.

Αναφορικά τώρα με την Προεδρία στην ΔΕΥΑΠ, ένα νευραλγικό πόστο, αυτή μένει στον επικεφαλής της παράταξης, τον Δήμαρχο, θεωρώντας πως στην δεδομένη στιγμή, αυτό αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…