μανταλια

Ολοκληρώνεται μία αρκετά περίεργη προεκλογική περίοδο λόγω των καταστροφών που ζήσαμε από το φαινόμενο των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή μας.

Φαινόμενα πρωτοφανή και τα όσα ζήσαμε μας έκαναν να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να δούμε από το μηδέν τα πάντα γύρω μας και κυρίως τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο περιβάλλον, αλλά και πώς μπορούμε αποτελεσματικά να προστατευτούμε από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Είμαι υποψήφια εκ νέου ως Περιφερειακή Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Συμμαχία Υπερ των Πολιτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας προσπάθησα να είμαι πάντα μαζί με τους πολίτες και όπου με είχαν ανάγκη. Ο αγώνας συνεχίζεται για να δημιουργήσουμε μια Θεσσαλία ισχυρή, μια Θεσσαλία που δεν θα είναι πλέον έρμαιο των κλιματικών φαινομένων. Θα προσπαθήσω εάν μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω με τον τρόπο μου στην εξέλιξη των έργων, στη βελτίωση των συνθηκών του τόπου μας προκειμένου να θέσουμε και τις βάσεις για μια τοπική οικονομική ανάπτυξη όσο πιο δυνατόν στέρεα, λογική και με τις απαραίτητες ευαισθησίες σε σχέση με το περιβάλλον.

Με υποδειγματική και παραδειγματική σε ορισμένες περιπτώσεις αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Ήρθε η ώρα οι ιδέες και τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς να συνδυαστούν με την εμπειρία και να πραγματοποιήσουμε την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Θεσσαλίας.

Ναι, ο δρόμος μας είναι μακρύτερος, αλλά προχωράμε μαζί. Γι αυτό προχωράμε μόνο μπροστά. Δεν γυρίζουμε πίσω και δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Αντλούμε δύναμη από τις επιτυχίες μας και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αλλά κρατάμε σταθερά το βλέμμα μας στραμμένο στον ορίζοντα, έχοντας βαθιά την πίστη μέσα μας ότι, ναι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Ζητώ την στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να ανταποκριθώ στις ανάγκες των πολιτών και του τόπου.

Παναγιώτα Μανταλιά Μουρκάκη

MSc, Υποψήφια Διδάκτωρ του ΗΜΜΥ Πελοποννήσου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη Συμμαχία Υπερ των Πολιτών

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…