2024-05-17 205224

 Ξεκινά η διαμόρφωση του πεζοδρόμου από την πλατεία Δημουλά έως την οδό Σωκράτους και η κατασκευή πεζοδρόμιων πέριξ του Πάρκου «Χρ. Σινάνη»

Ξεκινά από τον Δήμο Μετεώρων νέο έργο που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του πεζοδρόμου που ξεκινά από την πλατεία Δημουλά και καταλήγει στην οδό Σωκράτους, καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίων και κιγκλιδωμάτων πέριξ του Πάρκου «Χρ. Σινάνη».

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος υπέγραψε σήμερα μαζί με την ανάδοχο εταιρία τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 332.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

«Σήμερα υπέγραψα τη σύμβαση ενός σημαντικού έργου που αφορά τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και την κατασκευή πεζοδρομίων σε ένα εμβληματικό χώρο αναψυχής για την πόλη. Πρόκειται για ένα έργο που οι διαδικασίες υλοποίησης ξεκίνησαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και εμείς σήμερα καλούμαστε άμεσα να το κατασκευάσουμε.

Όπως κατ’ επανάληψη έχω επισημάνει, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προχωράμε όλα εκείνα τα έργα που για χρόνια «λίμναζαν» προκειμένου άμεσα να τα αποδώσουμε στους πολίτες. Το έργο που υπογράψαμε ξεκινά άμεσα με κύριο στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας για πεζούς, ποδηλάτες, εμποδιζόμενα και ανάπηρα άτομα προκειμένου να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά την ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα αναβάθμισης του Πάρκου «Χρ. Σινάνη» που με τις επόμενες παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε μετατρέπεται σε ένα αισθητικά αναβαθμισμένο, λειτουργικό, σύγχρονο και ολοκληρωμένο χώρο αναψυχής. Μαζί με το έργο Open Mall που σύντομα θα είμαστε σε θέση να δημοπρατήσουμε αλλά και με τις παρεμβάσεις που ετοιμάζουμε σε κοινόχρηστους χώρους αναμένεται να αλλάξουμε την εικόνα της Καλαμπάκας μας δημιουργώντας μια σύγχρονη, ανθρώπινη και δημιουργική πόλη».

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…