1 (1)

Στο πλαίσιο των σχεδίων δράσης για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου,  στον άξονα «σχέσεις μαθητών – μαθητριών» και στο σχέδιο δράσης «μάθε παιδί μου κώδικα»  έγινε μια διαθεματική προσέγγιση του όρου «κώδικας» (πέρα από τον κώδικα προγραμματισμού) εννοώντας τον κ.ο.κ ώστε να μάθουν οι μαθητές να κινούνται με ασφάλεια.

 Έτσι στις 21/5/2024 μαθητές/τριες της  Α΄ τάξης  του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας. Ο υπεύθυνος του Πάρκου κ. Ζιντζιώβας Ηλίας υποδέχτηκε τους μαθητές και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν τις ασφαλείς μετακινήσεις και συμπεριφορές που οφείλουν να έχουν στην καθημερινότητά τους τηρώντας τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριές μας για την υπευθυνότητα που έδειξαν και την εποικοδομητική  συνεργασία που ανέπτυξαν μεταξύ τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ζινντζιόβα Ηλία για την πλήρη ενημέρωση που μας παρείχε. Επίσης ευχαριστούμε  τους εκπαιδευτικούς του 5ου Γυμνασίου και συγκεκριμένα την κ. Βακουφτσή Παναγιώτα  η οποία οργάνωσε και προετοίμασε τα παιδιά για αυτήν τη δράση καθώς και τους κ. Βύζα Αντώνη, κ. Γώγου Βασιλική, και κ. Παπαθανασίου Εύη  που συνέβαλαν στη επιτυχία της δράσης.

5

4

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πυρκαγιά στο Ορθοβούνι Καλαμπάκας. Εξαπλώθηκε από φλεγόμενο ΙΧ…

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά  στο Ορθοβούνι Καλαμπάκας σε δασική περιοχή. Η φωτιά …