Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-22 182225

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων μνήμης υπέρ των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος που συντονίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων μνήμης υπέρ των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος που συντονίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων, το οποίο ξεκίνησε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024. 

Ειδικότερα, η Δ.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, την  Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη εκδήλωση με ομιλία του καθηγητή, ιστορικού και διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Νικόλαο Τζαφλέρη, με θέμα: «Η ανασυγκρότηση των Εβραϊκών Κοινοτήτων μετά το Ολοκαύτωμα» και μουσικό πρόγραμμα από το σύνολο Μοντέρνας Μουσικής και το σύνολο χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-22 181836

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης…

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και στο EUMED-9 o Αυγενάκης: Στην ατζέντα οι περαιτέρω αλλ…