default

Το δικό του coffee & grill έχει αποκτήσει ο συνοικισμός «Νέα Πύλη» (Μόμα) στην Πύλη και ακούει πλέον στο όνομα «Thomas», το οποίο παραπέμπει στην απόλαυση & την ποιότητα!

Στον πανέμορφο φυσικό χώρο, που απλόχερα χαρίζει το παρκάκι παραπλεύρως του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Πύλης, επέλεξε ο Θωμάς Κατράνας να στήσει το δικό του coffee & grill, όπου από το πρωί στις 10:00 σας περιμένει να απολαύσετε το ταβλάκι σας, παρέα με το καφεδάκι σας, επιλέγοντας ανάμεσα από επιλεγμένες ποικιλίες καφέ, ενώ από τις 11:30 και μετά οι μερακλήδες του είδους, μπορούν να δοκιμάσουν το ντόπιο τσιπουράκι που σερβίρει ο Θωμάς & συνοδεύουν προσεγμένοι μεζέδες.

Το coffee & grill «Thomas», όμως δεν αποτελεί μόνο ατομική ανδρική υπόθεση, αλλά προτίστως οικογενειακή, μιας & ο διαμορφωμένος φυσικός χώρος στο παρκάκι, με το που πέφτει η νύχτα, μεταμορφώνεται σε μια όαση χαλάρωσης, δροσιάς & προπαντός γαστρονομικών απολαύσεων, μέσα από έναν ευρύ κατάλογο που διαθέτει το κατάστημα και υπόσχεται να ικανοποιήσει πλήρως κάθε σας προτίμηση…

Όσο για τους ανήσυχους μικρούς μπόμπιρες κι αυτοί θα ικανοποιηθούν, καθώς ο άπλετος φυσικός χώρος, θα τους κρατήσει απασχολημένους με παιχνίδι, εκεί δίπλα σας & όχι καθηλωμένους σε μια ανούσια καρέκλα-φυλακή.

Συν τοις άλλοις την διαφορά στο coffee & grill «Thomas», την κάνει η διάθεση των φαγητών του μενού και σε «πακέτο», σχεδόν όλη μέρα, ξεκινώντας από τις 11:30 το πρωί – 3:30 το μεσημέρι και από τις 7:00 το απόγευμα έως στις 11:30 το βράδυ!!!

Για τις παραγγελίες σας, αλλά & για κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα…: 2434 0 22911 & 6974 000 478.

Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις & πάρτι γενεθλίων.

Παρακάτω μια μικρή γεύση από το μενού…

Πίτσα μαργαρίτα

Πίτσα σπέσιαλ

Σουβλάκι κοτόπουλο

Σουβλάκι χοιρινό

Πανσέτα χοιρινή

Φιλέτο κοτόπουλο

Λουκάνικο

Πίτα σουβλάκι

Πίτα πανσέτα

Μπιφτέκι απλό

Μπιφτέκι γεμιστό

Καλαμαράκια

Σαλάτα εποχής

Σαλάτα ρόκα-μαρούλι

default

default

default

default
default
default
default
Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…