teleferik-1068x683

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στη βορειοδυτική Ιταλία, μετά από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση «Rai»!

Το αναπάντεχο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι τοπική ώρα σε μικρή απόσταση από την Λίμνη Ματζόρε, στις νότιες Άλπεις, στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας, όταν, ξαφνικά, το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ φέρεται να έσπασε, λίγο πριν οι επιβάτες φτάσουν στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα η καμπίνα να πέσει στο κενό από ύψος 1.491 μέτρων.

Λόγω των ιδιαίτερα καλών καιρικών συνθηκών, στην περιοχή βρίσκονται ήδη αρκετοί τουρίστες, με το «μοιραίο» τελεφερίκ να είχε μόλις ξαναρχίσει να λειτουργεί. Από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και η Αλπική και Σπηλαιολογική Διάσωση, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πέρα από τους νεκρούς υπάρχουν και δυο παιδιά που έχουν τραυματισθεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Τορίνο.

Πηγή:crashonline.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…