MOTO

Στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2023 διεξάγεται στον Δήμο Τρικκαίων μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην πίστα Μότο Κρος Πρίνου «Μάκης Κωφός», ο ΜΑΣΤ (Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων), με τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον 7ο και τελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Moto Cross 2023.

Ο αγώνας είχε αρχικώς προγραμματιστεί για τις 21 και 22 Οκτωβρίου, αλλά τεχνικοί λόγοι οδήγησαν στη μετάθεσή του για τις αρχές Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια διοργάνωση πανελλήνιου χαρακτήρα, καθώς στους τελικούς του πρωταθλήματος θα διαγωνιστούν κορυφαίοι οι αθλητές και αθλήτριες που διεκδικούν το πρωτάθλημα σε κάθε κατηγορία.

Η πίστα που έχει αναβαθμιστεί από τον Δήμο Τρικκαίων με τη συνεχή συνεργασία με τον ΜΑΣΤ, πλέον μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικούς αγώνες, όπως ο συγκεκριμένος, ο τελικός του Πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί. Την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι δοκιμές, χρονομετρήσεις και η προεργασία και το κυρίως «μενού» των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθούν 9 διπλοί αγώνες, για τις ισάριθμες κατηγορίες Moto Cross

Η είσοδος – ενίσχυση του ΜΑΣΤ είναι 5 ευρώ. 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…