fatsis

Τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών». που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Στέργιος Φάτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου.  Σπούδασε στην Αθήνα σε Σχολή Προγραμματιστών Η/Υ. Είναι παντρεμένος με τη Μεσολογγίτισσα Αλεξάνδρα Γωγούση και έχουν δυο παιδιά την Κατερίνα και τον Τηλέμαχο. Από το 1982 έως το 2002 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2002 έως σήμερα εργάζεται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας στο τμήμα Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ).

Δίδασκε σε πολλές ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής στο Βόλο και ήταν εισηγητής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα επιμόρφωσης σε μεγάλες βιομηχανίες της περιοχής σε θέματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Ασχολείται ως παράγοντας σε αθλητικούς συλλόγους του Βόλου για πολλά χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος για οκτώ χρόνια στο σύλλογο τένις «ΙΩΛΚΟΣ».

Από το 2009 ασχολήθηκε με τα Διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας Νίκης Βόλου ως μέλος του ΔΣ. Από το 2013 έως 2016 διετέλεσε έφορος του τμήματος στίβου του συλλόγου. Από το 2016 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του ΔΣ της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου που «καλλιεργεί» δέκα ολυμπιακά αθλήματα.

Από το 2017 έως το 2021 κατείχε τη θέση του γεν. γραμματέα στην Ένωση Αθλητικών Συλλόγων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Από το 2019 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…